Prinsessajuhliin 5 yötä!

Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa laskettu öitä synttäreihin. Heti aamulla Nuppis ilmoitti kaikille ihan henkilökohtaisesti, että enää viisi yötä. Ja huomenna neljä, sitten kolme, sitten kaksi... Sunnuntaina postilaatikkoomme kolahti kutsukortti juhliin myös pikkusiskolle. Kauaa kutsu ei laatikossa ehtinyt olla, kun kutsun lähettäjän teki mieli käydä kurkistamassa, josko postilaatikossa olisi jotakin. Ja kas kummaa - olihan siellä!

Merrin pitää myös tietysti saada olla juhlissa prinsessa. Tänään ompelinkin hänelle pehmoisen kruunun, joka tuntuu mukavalta vauvan päässä. Kruunussa on takana tarrakiinnitys, joten siinä on hieman kasvunvaraa. Toki kruunua piti kokeilla heti tänään, ja vaikutti siltä, että pikkuprinsessa oli mielissään, kun yritti sitä itsekin välillä pukea päähänsä. Tätä kruunua voi muuten ihan rauhassa maistella ja heitellä, eikä haittaa vaikka sen päälle istuisi. Keltainen nauhanpätkä on koristeena, koska tuollaiset "laput" tuntuvat olevan leluissakin se paras juttu.Kiitos Katja sinulle tästä ihanasta kankaasta! Oli pakko heti käyttää pieni pala. Onneksi sitä on vielä paljon jäljellä! Tästä tuli tällainen pirteä syyskruunu, mutta ehkä joskus vielä ompelen hempeän Tilda-tyylisen kruunun ja laitan vähän pitsiä sekaan.

Kommentit

  1. Voi miten ihana! Tiedätkö, että jossain blogissa oli ihana virkattu kruunu! Se oli sitten tärkätty jämäkäksi! Ja mahtavaa, että kangas tuli käyttöön. Kuten sanoin, se oli ollut vuosia mulla kaapissa. En ole nähnyt enää kangasta missään myynnissä. Samanlaisesta vihreästä Henni sai mekon :)

    VastaaPoista
  2. Kuullostaapa ihastuttavalta tuo virkattu kruunu! Pitäisiköhän tehdä jokaiseen asuun sopiva kruunu ;) Tuo kangas on aivan ihana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa