Prinsessa ja herne(pussit) - prinssille myös!

Joulupukki palkitsi piiiiiitkän odotuksen eilen illalla. Lapset olivat niin ihanan innoissaan. 1-vuotias Merri aluksi hieman ihmetteli pukkia, mutta hetken katseltuaan lahjojen jakoa, uskaltautui hänkin lähemmäs pukkia ja kädet pitkälle ojennettuina katsoi pukkia ja sanoi hyvin määrätietoiseen äänensävyyn: "Anna!" Kun hän sitten sai paketin, toi hän sen äidille tai isille ja kehotti: "Avaa!" Itse hän suunnisti takaisin pukin luo. Kuinkas sitten kävikään Merrin pakettien... no tänään joulupäivänä osa on vieläkin avaamatta. Aattoiltana oli niin valtavasti ihmeteltävää toisten lahjoissa, että omat jäivät melkein kaikki tutkimatta. Sen sijaan isosiskon uusi mekko silmillä kuljeskeltiin ympäriinsä, pikkuruisia lahjapaperinrepaleita piti kovasti ihmetellä - ja yhtäkkiä hakea korillinen omia pipoja ja hanskoja ja sovitella niitä päälle. Isosisko Nuppu-Vadelma (4 v.) oli aidosti iloinen ihan jokaisesta lahjasta.

Nyt voikin sitten vähitellen paljastaa, miten avustin tänä vuonna joulupukkia lahjaurakassa. Tässä ensimmäinen paljastus:

  

Kaksi ihanaa prinsessaa ja yksi suloinen prinssi löysivät lahjapaketista hernepussit omien nimiensä kirjaimilla (kuvassa pussukat ovat sikinsokin). Näillä voi leikkiä vaikka mitä! Ajattelin koota tähän kirjoitukseen vähitellen hernepussileikkejä ja jos tiedät tai keksit itse kivoja, niin jakoon vaan tänne kaikille!

Meillä isompi prinsessa huomasi heti, että näillä voi kirjoittaa oman nimen. Kirjoiteltiin sitten vähän muitakin sanoja. Sitten yksitellen kuljeteltiin pusseja pään päällä paikasta A paikkaan B, ja jos pussi putosi matkalla, piti palata takaisin alkuun. Näitähän voi yrittää kuljettaa melkein missä vaan: polvien välissä, leuan alla, kainalossa, nenän päällä, kontaten pussit selässä jne. Pienempi prinsessa yritti myös laittaa pusseja päähän, teki niistä "tornin", ravisteli ja heitteli. Lisää leikkejä keksimään...

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa