Kokeilevan käsityöpajan ompeluksia

Sain käsiini ennen joulua kangasta, jolle voi tulostaa ihan tavallisella mustesuihkutulostimella. Niinpä sitten tulostelin arkillisen vanhoja mustavalkokuvia. Tulostimella tosissaan vain tulostettiin kuvat kankaalle, annettiin hetki kuivua, poistettiin taustapaperi, huuhdeltiin veden alla ja silitettiin pyyhkeen välissä kuivaksi.

Sitten piti vielä keksiä, mihin näitä kankaalle tulostettuja valokuvia voisi käyttää. Nämä kuvat on tulostettu puuvillakankaalle. Myynnissä oli myös canvasia ja silkkiä, joille myös voi siis tulostaa.

Äidin kuvista tein kännykkäpussit, joita voi pitää käsilaukun tapaan olalla. Musta pellavakangaas on käyttämättä jääneestä alennusmyyntihameesta, joka on aina ollut hieman liian lyhyt. Napit on huolella etsiskelty ja valikoitu vanhasta nappipurkista. Pitsit ovat vanhoja näytepitsipätkiä. 

 

Pussukoiden nurjalle puolelle ompelin nauhalenkin, johon voi halutessaan kiinnittää avainrenkaan ja avaimen. Siinä sitten kulkevatkin töissä mukana tavaroista tärkeimmät.
 

Isän kuvasta ompelin pienen avain-/kolikkopussukan. Piristykseksi tein vuorin vihreästä pallokankaasta. Nappi on myös nappilaatikon aarteita. Siinä on teksti "FOR GENTLEMEN".
  

Tässä pussukassa on kaksi nauhalenkkiä, joihin voi halutessaan kiinnitellä tämän pussukan lisävarusteita. 

Lopuksi vielä tein viimeisestä äidin kuvasta hieman isomman pussukan, johon voisi laittaa vaikkapa kaikkea, mikä yleensä hukkuu kassinpohjalle.

Pussukat menivät kuvissa oleville henkilöille joulupukin matkassa. Yksi kännykkäpussukka tosin on minulla itsellä toisinaan töissä. Muutama on kysynyt, onko kuvassa jompikumpi prinsessoistani, eikä ihme, sillä molemmissa tyttösissä on kyllä paljon samoja piirteitä kuin mammassa!

Kommentit

  1. Nää on kyl hienoja, muistan ihailleeni niitä myös joulupukin pajalla ja livenä vielä hienompia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa