Keltaista pääsiäistä!


Iltapäivälehtien lööpeissä luvattiin tässä jokin aika sitten ennätyslämmintä huhtikuuta. Viime viikon lumityöyllätysaamujen jälkeen uskoni näihin lupauksiin valitettavasti hiipui. Kivasti aurinko on kuitenkin jo paljastanut nurmikkoa lumen alta. Sitä kesää edelleen odotellessa päästetäänpä pienet pääsiäistipuset jo kirmaamaan viheriölle. Ulkokuvat on ottanut ystäväni Katja Väänänen Studio Adeleidesta.

Tässä vielä linkki Studio Adeleiden Facebook-sivulle. Sieltä saattaa muiden upeiden kuvien ohella löytyä lisää mekkokuviakin :)

Keltaiset mekot on ommeltu 1960-luvun lopulta peräisin olevasta vanhasta Marimekon Lokki-verhosta. Kangas on kuin uusi (vanhaa Marimekko-laatua siis), vaikka on palvellut jo verhona ja sen jälkeen vielä vauvan patjansuojana.


Kaava: Suuri Käsityölehti 5/2009 Liivihame, 104 cm
Kangas: Marimekon Lokki-puuvillakangasta (vanha verho 1960-luvun lopulta) Kaava: Ottobre 3/2011 Seashell-mekko (ilman päällihelmaa), 74 cm
Kangas: Marimekon Lokki-puuvillakangasta (vanha verho 1960-luvun lopulta)

Kommentit

  1. Ihana yllætys tæmæ, kiitos linkityksestæ. Ja nuo mekot olivat kyllæ niin pirteæt tyttøjen pæællæ. Ja mahtavaa vaihtelua roosan værin rinnalle, sitæ kuvaajana nækee aika paljon, kun kuvaa pieniæ neitejæ :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa