Kevät!

Kävipä niin, että törmäsin kaavaan, josta tiesin heti, että se olisi joskus pakko toteuttaa. Sitten näin vahingossa kankaan, joka palautti mieleeni kyseisen kaavan. Siinä samassa mielessäni oli jo jotain vastustamattoman ihanaa, mikä oli aivan pakko toteuttaa - ja vieläpä ohi kaikkien kiireellisempienkin projektien. Olipa ihanaa saada hetkeksi ajatusta aivan muualle ohi kaikenmaailman kiireiden!

Tässä se on: Merrin uusi juhlamekko.


 Mekko on ommeltu kahdesta ohuesta puuvillakankaasta. Ruutukankaisen vuorin helma pilkottaa suloisesti ruusuhelman alta. Sivusaumaan kiinnitin pienen pätkän hempeää sydännauhaa.


 Luulenpa, että tyttöjen vaatekaappeihin ilmestyy kesäksi tällaiset puuvillamekot ilman vuoria. Mekkoa voi hyvin pitää sellaisenaan hellepäivänä ja vähän viileämmällä ilmalla alle voi pukea caprit tai leggingsit. 


Ensimmäiset ruusut muuten kukkivat jo kotipihallammekin: tämä valkoinen jouluruusu kukkii nyt ensimmäistä kertaa.Kaava: Ottobre 3/2012 Kokeshi Doll -mekko , 86cm
Kankaat: ruusukangas "Falling Rose" Tanya Whelanin "Sugar Hill" -kokoelmasta ja ruutukangas "Gingham" Tanya Whelanin "Darla"- kokoelmasta

Kommentit

 1. Joo tosta tuli nyt niin ihana! Joko aloit suurentaa kaavoja aikuisten kokoon ;)

  VastaaPoista
 2. No en sentään :) Mutta malli on tosi kiva, joten jos joku tietää, mistä voisi löytää vastaavaa kaavaa aikuisten koossa, niin vinkatkaahan!

  VastaaPoista
 3. No voi herttinen senttään, kuinka söpö mekko noista tulikaan...ihan täydellinen! :)
  Olet muuten ihan oikeassa: tuo kaava sopii noihin kankaisiin kuin nenä päähän;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa