Runoratsujen paluu

Kerroin aikaisemmin haasteestani ommella pienet jämätilkut nukenvaatteiksi. Tässäpä uutta haalariaan esittelee Merrin Mämmi-vauva. 

PS. Ei saa näyttää kuvaa vielä Merrille. Haalari odottelee vielä sopivaa hetkeä äidin lahjakätkössä...


Mämmi-vauva on 32 cm pitkä My Little Baby Born -nukke, jolle ei valmiina taida oikein vaatteita löytyä. Isommalle Baby Born -nukelle löytyy valmiiden vaatteiden lisäksi ainakin yksi oma kaavakirja. Itse en ole löytänyt valmiita kaavoja tälle pienemmälle Baby Born -nukelle, joten tämäkin haalarin kaava on omien kokeilujen kautta muovautunut sopivaksi. En edes muista enää, mistä kaavasta olen lähtenyt liikkeelle! Olen joskus miettinyt, että pitäisi piirtää puhtaaksi nuo omat hyvät My Little Baby Born -kaavat, jospa niistä olisi iloa muillekin. Onko joku muuten löytänyt jostain hyviä kaavoja pienelle nukelle?

Kesällä ompelin jo Runoratsu-kankaasta jos jonkinmoista vaatetta. Osan kankaasta jätin kuitenkin odottamaan syyskuun suurta hetkeä. Puolessa välissä kuuta minusta tuli täti! Heti (no joo, vasta aamulla) ilouutisen kuultuani kaivoin kankaan esille ja ompelin tädin pienelle prinssille bodyn. Näyttääpä se kuvassa isolta pikkuisen nuken rinnalla!

Bodyn kaava: Ottobre 1/2012 Bert-nappilistabody, 62 cm
Runoratsu-jersey: Selia (suunnitellut Leena Renko) 


Olin muuten luullut, että tällainen nappilista on tosi tosi vaikea tehdä. Kannattaa kokeilla: se olikin yllättävän helppo! 

Nyt vaan tämä täti odottelee, että pääsisi tutustumaan paremmin pieneen prinssiin. Onneksi sähköpostiini kolahtelee kuvia tädin iloksi, kun kilometreissä matkaa prinssin luo on ärsyttävän paljon.

Kommentit

 1. Ompa hienoja molemmat!! Nappilistassa oot onnistunut täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. sä voit sit opettaa mulle tommosen nappilistan ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari. Ja joo, ehdottomasti toivon kaavoja pienelle BB-nukelle! Tilasin juuri kaksostytöillemme ekat nuket ja nyt sitten on tenkkapoo garderobin kokoamisessa.

  VastaaPoista
 4. meidän prinsessallakin on 2 noita little baby borneja ja yhden mekon olen vasta neulonut kesällä.olispa ihana saada joku helpon mekon kaava, niin vois aloittaa helposta ja tuo haalari oli NIIN suloinen, sellaisen jos osaisin, niin tekisin. Ostin kans kirjastosta poistomyynnistä noita Ottobre- lehtiä, jos niistä jotakin löytyis.

  VastaaPoista
 5. tee ihmeessä jakoon kaavoja pikku nukelle. mielellään tekisin niitä itse, mutten osaa kaavottaa ja kun olen koittanut ostaa jonkun muun tekemänä niin aina on mennyt kankkulan kaivoon eikä vaatteet istu yhtään nuken päälle. kaavoja jakoon siis vaan. tai ainakin yksi kiva ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa