Kurre Kultanen ja Murre (Multanen)

Ennen joulua tapasin tontun, joka pyysi hieman lahja-apua. Lupasin tehdä omille murusilleni mekot. Kangastakin oli valmiina kaapissa. Kävi hieman köpelösti: aika loppui kesken. Nyt mekot ovat kuitenkin valmiit, ja tytöt tykkäävät niistä kovasti!


Nuppis sai itse vaikuttaa mekkonsa kuvioon, kunhan se olisi ruskea eläin. Hän tahtoi oravan, jolle lopuksi vielä toivoi kruunua päähän. Merrille tahdoin tehdä "koijan". Hän ei ole koskaan puhunut hauvoista, vaan koira on ollut aina koija. Viime vuoden kesälomareissulla Kolmårdenissa silloin 1,5-vuotias reissaaja osoitteli innoissaan kaikkia näkemiään eläimiä ja asiantuntevasti nimesi ne koijiksi.

 

Mekkoja on ahkerasti soviteltu ja ne ovat olleet mukana leikissä. Olkapäistä riiputtaen niille on mm. opetettu tanssia. Nuppis nimesi oravansa heti Bellaksi. Tällä hetkellä meillä kaikki mahdollinen saa nimekseen Bella tai Sofia, joten ilmoitin, että tämä orava haluaa joko O:lla (o niin kuin orava) tai K:lla (k niin kuin kurre) alkavan nimen. Niinpä se sai nimen Kultanen. Onhan sillä kultainen kruunukin!

Mekon kaava: muokattu paidan kaavasta helmaa pidentäen ja leventäen
Ottobre 6/2010 Let It Be -"juhlapaita", 92 cm ja 116 cm
Velour ja resori: Ikasyr

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa