Pikkuruisille

Ihanaa välillä ommella jotakin ihan pientä ihan pienille. Ja vaikka omat vauvani ovat jo isoja tyttöjä, on onneksi kummipoika <3 (Ja sekin on muuten hauskaa vaihtelua, kun saa välillä ommella poikien vaatteita!) 


Nuutti-kummipojalla (bloginimi) on kaksi huolehtivaista isosiskokoiraa. Saattavat ne välillä olla ihan pikkuisen mustasukkaisiakin, mutta kovasti silti pitävät vauvasta huolta. Nuutin joulupakettiin tämä kummitäti ompeli koirabodyn ja pehmoiset housut. Koira-applikaatio on muuten sama, jonka tein myöhemmin vähän isompana Merrin mekkoon.

Bodyn kaava: Ottobre 6/2012 Kisuliini 74 cm
Raitakangas: Marimekko
Housujen kaava: Ottobre 1/2012 Little Rabit 74 cm (lahkeensuuresoreita pidennetty hieman)
Ruskea velour: Ikasyr

Jouluna Nuutti kertoi tykkäävänsä pukeutua puolipotkuhousuihin, joita kuulemma on vaikea löytää kaupoista. Kun kummitäti pääsi joulunvietosta kotiin, kaivoi hän loput sinisestä bodykankaasta esille, ja siitäpä saikin juuri ja juuri vielä asuun sopivat puolipotkuhousut. Näissä ei ole lainkaan kuminauhaa, vaan vyötäröllä on leveä resori, joka kuvassa on taitettuna kaksinkerroin.


Puolipotkuhousujen kaava: Ottobre 4/2011 Sweet Feet 74 cm
Raitakangas: Marimekko
Ennen joulua ystäväni sai vauvan. Pienen prinsessan onnittelupakettiin käärin vaaleanpunaisen bodyn ja pienen pipon.

Bodyn kaava: Ottobre 1/2012 Happy Squirrel -kietaisubody 62 cm
Kangas: "Apinapuu" (Majapuu) 
Täälläkin päin Suomea on muuten ollut talven kenties kovimmat pakkaset. Tänäaamuna oli -27,5 astetta. Meidän isi on koko viikonlopun töissä, joten sain viime yönä kainalooni omat prinsessani. Saman peiton alla vieri vieressä kylmä pysyi loitolla! Siitäpä muistui mieleeni nämä Nuppiksen tekemät onnittelukortit. Toinen on Nuutin ristiäiskortti ja toinen vaarin syntymäpäiväkortti. Siinä vaari nukkuu kahden pikkuprinsessansa ja yhden pikkuruisen prinssinsä keskellä.

Taitavat nähdä varsin mukavia unia!

Kommentit

  1. Siis niin ihania nämä :) noi pöksytkin mitä pääsin ihan tunnustelee ennen kun lähtivät matkaan oli niin hienosti tehty! Kyllä on kummipojalla nyt hyvä potkia :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Blogissani on sinulle tunnustus! Lintuliini.blogspot.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa