Tule tanssimaan, Tau Nalle!

Meillä on jossain muodossa viimeisten viiden vuoden aikana joka päivä leikitty, tanssittu tai laulettu jotakin Ti-Ti Nalleen liittyvää. Jos katsotaan Ti-Ti-DVD:tä, se tietää aikamoista sotkua, koska joka lauluun haetaan melkoisen lennokkaasti rekvisiittaa, ja lauluja lauletaan ja tanssitaan DVD:n tahdissa. Roolit jaetaan yleensä niin, että toinen tytöistä on Riitta ja toinen Tau Nalle. Viime kesäloman odotetuin reissukohde oli Ti-Ti Nallen Talo Ikaalisissa. Siitä meillä puhuttiin jo puoli vuotta ennakkoon, ja varsinkin Merri unelmoi pääsevänsä sinne taas uudestaan, vaikkapa "huomenna tai ens huomenna". Onneksi nalleja pääsee välillä halailemaan myös Lohjalla, jossa ainakin kerran vuodessa on ollut Ti-Ti-konsertti.


 Merri haki Tau Nallen tanssimaan kanssaan.
Merrin lempparikesämekosta löytyy juttua tästä linkistä. Pipo on ommeltu PaaPiin/Noshin luomupuuvillajerseystä.

Kun Merriltä kyselee niin synttäri- kuin joululahjatoiveita, on vastaus aina sama: Tau Nalle. Mutta kun meillä on jo kaikki mahdolliset Tau Nallet! 

Niinpä päätin tehdä Merrille joululahjaksi Tau-mekon. 


Kankaaksi olin valinnut violetin ja keltaisen velourin. En onnistunut edes keskipäivällä ottamaan parempaa kuvaa mekosta: violetti ei kuvassa valitettavasti pääse oikeuksiinsa. Työkaveriltani Merjalta sain kaavoitusapua. Eniten tässä projektissa kuluikin aikaa suunnitteluun ja varsinkin kauluksen kaavan piirtelyyn. Lopputulokseen olen onneksi tyytyväinen.


Otin mallia mekkoon lopulta pienestä muovisesta lelunallesta. Velourin paksuuden vuoksi päätin tehdä piparkakkureunuksen myös mekon helmaan, kuten lelunallella.Mekon kaveriksi käärin joulupakettiin Merrin ja Taun parhaat tanssivideopätkät kesälomareissultamme.  

Siispä nalleleikit jatkukoon tänäkin vuonna!

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa