Tehdään yhdessä hyvää!

Facebookissa toimiva ompeluryhmä Saumanvara, johon kuulun, tempaisee hyvän asian puolesta. Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon Facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaihin 14.2. mennessä. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9, ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa. Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö. Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.Tässä minun huutokauppakohteeni:

1. Haalari ja pipo nukelle
Tämä vetoketjuhaalari on lapsen helppo pukea nukelle ihan itse. Se sopii nukelle, joka on pituudeltaan noin 32 cm. Mallina kuvassa keikistelee meidän Merrin My Little Baby Born -nukke Bella.


2. Puolipotkuhousut, 74 cm
Ihanan pehmoiset joustofroteiset (Verson puoti) puolipotkuhousut, joissa on vyötäröllä leveä ruskea resori. Resorin voi halutessaan taittaa kaksinkerroin. Nämä housut ovat kooltaan 74 cm. Kaava on Ottobren Sweet Feet (4/2011).


Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla! Huutokauppakansioon pääset tästä.
 

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle