Kevään ensimmäiset perhoset

Kevät tulee vähitellen äidinkin vaatekaappiin. Ensimmäisenä sinne lentelivät perhoset nautittuaan ensin auringon lämmittävistä säteistä valkovuokkopatjalla.

 Kaava: Onion 2007
Kangas: Leena Rengon Perhonen (Majapuu), 92% puuvillaa ja 8% elastaania


Jos viimeksi esittelin tyttöjen mekkojen pari luottokaavaa, niin tämäpä on oma luottokaavani. Tunika on ommeltu tanskalaisella Onion 2007 -mekkokaavalla. Pituutta olen lyhentänyt kymmenisen senttiä ja pääntien kantannut resorilla. Muita muutoksia en ole tehnyt. Tällainen vilukissa tarvitsee kesäisinkin vaatekaappiin 3/4-hihaisia vaatteita. Olen ommellut samalla kaavalla pihlajanmarjamekon ja kaunotunikan. Kuinka monta vaatetta voi tehdä samalla kaavalla? Mitä mieltä olette?


Vappuiloa!


Kommentit

  1. Sun blogista olen tuon 2007 löytänyt minäkin ja samalla kaavalla ainakin 4???? tunikaa/mekkoa olen tehnyt. Kun löytyy hyvä ja toimiva kaava niin mitä sitä turhaan hyvää vaihtamaan! Kaunis on tämäkin mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä juuri parhaillani mietiskelen, uskaltaisinko kokeilla uutta kaavaa seuraavaan mekkoon vai pitäisikö vaan tukeutua taas tähän tuttuun ja turvalliseen...

      Poista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle