Kolmen naisen kantelekerho

Jo joutuu armas aika ja suvi suloinen! Vuosi on taas mennyt, ja huomenna saan päästää pikkukoululaiseni ansaitulle kesälomalle. 

Minulla on ollut jälleen kerran ilo työskennellä kertakaikkisen mahtavien työkavereiden kanssa. Joukkoon mahtuu monia kaltaisiani intohimoisia näpertelijöitä. Silloin voi syntyä idea esimerkiksi opettajien "kantelekerhosta". Kiitos näpertelijäkaverit Pia ja Sirpa!

 Kielten (ja vähän pinnankin) kiristystä opehuoneessa.

Kolmen naisen kantelekerho kokoontui epäsäännöllisesti ennen tai jälkeen koulupäivän koulumme TN-luokassa. Ideana oli tehdä kaksi kannelta per nuppi, niin että toinen jäisi koululle lasten iloksi ja toisen saisi pitää itse. Pia tosin väkersi samassa ajassa hieman useamman soittimen, joten lopulta saimme lahjoittaa koulun käyttöön viisi kannelta. Pia jaksoi kärsivällisesti neuvoa koneiden käytössä meitä kokemattomampia puutyöläisiä ja auttoi sellaisten koneiden käytössä, jotka pitivät liian kovaa ääntä...


Keltaiset sydänkanteleet ovat minun tekemiäni. Lomasuunnitelmistani sen verran, että taidan ainakin näppäillä hieman kanteletta. Ja jos joku tarvitsee nauhahiomakoneen käyttäjää, niin kannattaa kysellä kesätöihin (se oli kivaa).

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle