Tuliaispussukka

Kävimme pääsiäisenä moikkaamassa Nuutti-kummipoikaa Tampereella. En ole nähnyt toista reilu 1,5-vuotiasta, joka olisi niin hulluna tomaatteihin. Veljeni, Nuutin isä, on syönyt elämänsä aikana ehkä yhteensä yhden kokonaisen tomaatin.

Päiväunien jälkeen Nuuttia hieman kiukutti. Minulla poltteli Nuutin tuliaispussukka laukussani. Mietin, missä vaiheessa uskaltaisin sen antaa. Sitten rohkaistuin, ja Nuuttikin piristyi: voi millä riemulla hän tutki jokaisen vaatteen!

Tällaisia löytöjä Nuutti teki.
 
 T-paitojen kaava: Ottobre 3/2014 Spot Fish, 92 cm
Kankaat: Nosh Organics

 
Lippapipon kaava: oma kokeilu, kahdesta olemassa olevasta koosta se pienempi
Kankaat: Nosh Organics

Lippapipopostauksessani mietiskelin kesäpipon kehittelyä. Nyt sitäkin on kokeiltu ja hyvin onnistui. Vuorin sijasta ompelin nurjalle puolelle n. 5 cm leveän kaitaleen. 
Erikoisterveiset Nuutti-muruselle!

Kommentit

  1. Kivoja paitoja! Tuo lippapipo voisi olla kiva kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Jokohan raaskin siirtää nämä vaatekaapista varastoon :)Keväällä vielä oli käytössä, mutta alkavat olla jopa mun kriteereillä ihan liian pieniä pidettäväksi :D
    Lippapio muuten oli niin kovassa käytössä, että jouduin sen laittamaan kokonaan pois. Värit olivat haalistuneet ja kangas virttynyt. Varmaan syynä, kun on ollut päässä esim. kloorisessa ulkouima-altaassa, auringossa ja järvessä moneen kertaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa