Arvon naiset: arvonnaiset!

- Me saadaan olla tänään arvonnan arvon neidit! muisti Nuppu-Vadelma aamulla heti herättyään. Niinpä heti aamupalan syötyämme ryhdyimme valmistelemaan arpajaisia. Arvontaan osallistuttiin 76 kommentilla ja yhteensä 136 arvalla. Olen itsekin aikamoinen voittaja: ihania kommentteja joka ikinen! Ja kaikki te 46 uutta lukijaa: lämpimästi tervetuloa Murusia-maailmaan!

Kun aamupäivän vesisade oli ohi ja aurinko pilkisti sisään ikkunoista, ryhdyimme kihartamaan hiuksia. Arvonnan suorittivat prinsessat Nuppu-Vadelma ja Merri.

 
 Arvontapurkin olen saanut ystävältäni Lauralta, joka on virkannut siihen pitsin tekstillä IHANIA. Yleensä purkissa on keksejä, mutta nyt sinne pääsivät kaikki ihanat kommentit.
Jännitystä oli ilmassa, vaikka kukaan arvontaan osallistunut ei tullutkaan paikalle. Prinsessat nimittäin luulivat, että meille tulisi paljon ihmisiä seuraamaan tätä toimitusta.
Ja sitten oli voittaja selvillä! Tätä kuviota oli suunniteltu tarkasti: Nuppu-Vadelma pitää purkkia, josta Merri nostaa arvan. Sitten purkki lasketaan maahan, Merri ojentaa arvan Nuppikselle...
Nuppu-Vadelman prinsessamekko on tehty Mekkotehtaan Katariina-kaavaa muokaten. Merrin mekon kaava on ommeltu Ottobren (3/2011) Sea Rose -mekon kaavalla. Prinsessat ovat itse valinneet kankaat ja osallistuneet suunnitteluun. 
 
Sitten Nuppu-Vadelma julisti voittajan, joka on LeenaH kommentillaan: 
Mukana yhdellä arvalla ;-) Kivoja juttuja on monia.

Paljon onnea LeenaH! LeenaH voitti siis Nosh Organicsin 30 euron lahjakortin. Olen laittanut LeenaH sinulle viestiä. Jos viesti ei ole tullut perille, niin laitatko kommentin tähän postaukseen, niin annan sinulle sähköpostiosoitteeni.


Iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä erityisesti palkinnon lahjoittaneelle Nosh Organicsille!

Kommentit

 1. Voi noita teidän ihania rinsessoja ;) voin kuvitella, että tähänkin arvontatoimitukseen on huolella valmistauduttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hienot oli meikitkin, joita äiti "pikkasen" joutui putsailemaan ennen virallista toimitusta...

   Poista
 2. LeenaH kiittää arvon neitejä ja lähtee haaveilemaan Noshille ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa