Ompeluvahinko

Voiko käydä niin, että ompelee itselleen mekon ja huomaa vasta sitten, että oikeastaan ei ehkä olisikaan tarvinnut sitä? Ompelulipaston vieressä olevan tuolin selkänojalla kun roikkuu varsin samankaltaisia ja -värisiä mekkoja kaksin kappalein odottelemassa siirtoa vaatekaappiin. Niin ja vaatekaapissa on samasta kankaasta erivärisenä jo yksi mekko (tosin pidemmillä hihoilla).

Kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, mutta tällainen vahinko pääsi käymään. Onneksi asia järjestyi: uusi omistaja löytyi kädenkäänteessä. Mikä onni, että pituuseroa lukuunottamatta minä ja veljeni vaimo olemme samankokoisia! Leikkelin helmasta vähän pois, ja toivepituinen tunika oli valmis. Tänään löysin sähköpostista ihania kuvia mekosta. Nuutti-kummipoikakin siellä vilahteli huhtikuisissa tuliaisvaatteissaan. Tämä Murusia-täti on niin otettu, kun Nuutti 1 v 9 kk ei kuulemma muita päähineitä suostu käyttämään kuin tädin ompelemaa lippapipoa.

Nosh Niityllä
Emmi Laaksonen Omenapuu
 
 
Mekon kaava (lyhennetty tunikaksi): Onion 2008
Kangas: Emmi Laaksonen Omenapuu (Majapuu)

Vielä reilu viikko aikaa osallistua arvontaan blogissani sadannen postauksen kunniaksi!

Kommentit

 1. Ihana tunika! Tuollaisen haluaisin itsellenikin. Tuliaisvaatteet ovat kivat myös. Kyllä niitä joskus sattuu, että ompelee jotain mitä ei oikeastaan tarvitse :). Varsinkin, kun se ompelu on niin hauskaa, että unohtaa välillä, mitä siellä kaapissa jo on :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kun kaikenlaisia kivoja kankaita tulee koko ajan lisää...

   Poista
 2. Tosi kaunis tunika! Ja ihana tuo setti. :)

  VastaaPoista
 3. Monesti käy noin :D Huomaan ainakin itse ompelevani liikaa ihan vaan ompelun ilosta, en niinkään tarpeeseen. Kohta onneksi pääsee siihenkin ompelemaan, kun pitää pojalle surauttaa paitoja :) Ihanat ompelukset!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa