Mustikkapupusia

Blogi ei ole kuulemma pitkään aikaan päivittynyt. No, siihen löytyy selitys. Muuttolaatikot. Muuttoa on touhuttu asteittain oikeastaan pitkin vuotta, mutta vähitellen alkaa olla uusikin koti voiton puolella, vaikka tekemistä kyllä piisaa edelleen moneksi vuodeksi.

Tuossa lähellä on nyt kaikkia kivoja kauppoja, joissa myydään myös kivoja lastenvaatteita. Koska ompelukoneita ei ensimmäisenä viritelty käyttökuntoon, ostin Merrille housut, joihin hän kovasti ihastui. Kotona Merri sitten totesi, että "tulee vaan ongelmia, kun ostaa kaupasta housut". Niinpä. Tunikojen täyttämästä kaapista ei löytynyt sopivaa paitaa. Ongelma ratkaistiin niin, että Merri sulki työhuoneen oven. Sitten äidin kanssa kahdestaan leviteltiin kankaita työhuoneen lattialle ja mietittiin, mitkä sopisivat yhteen. Samalla kävi ilmi toive pupupaidasta. Nyt on toive toteutettu ja ongelma ratkaistu! Ompelukoneet ovat vihdoin esillä! 

Raglan-T-paidan kaava: Ottobre 4/2013 Fall Basic, 110 cm (hihojen mallia muutettu)
Paidan raita- ja pallokankaat sekä resori: Nosh
Tilda-puput ovat rakkaiden ystävien taitavasti ompelemia.
Housut ovat ne kaupasta ostetut "ongelmahousut".

Kommentit

  1. Ihana applikaatio ja paita! Heitän sulle haasteen ja tunnustuksen: http://mellunhollywool.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle