Kohti uutta vuotta

 Tänään on aika sanoa heippa vuodelle 2016 ja suunnata katse tulevaan vuoteen. PaaPiin hahmot Siiri, Myyry, Hippu ja Linnea pukeutuvat tänäänkin juhla-asuihinsa vastaanottamaan vuotta 2017. Vuodessa on monta aihetta juhlaan, ihan tavallisissakin päivissä.

Paapiin hauska Juhlat-kuosi on loppuvuodesta juhlistanut muutamaa tärkeää kummilasten päivää: Nuutti sai kuosista nepparipaidan synttärilahjaksi täyttäessään 4 vuotta ja Neiti A:n joulupaketista paljastui mekko neidille itselleen ja hänen nukelleen.

Kaava: Ottobre 4/2013 Fall Basic Raglan-T-paita, 98 cm/Ottobre 4/2013 Princess Castle, 104 cm (näitä yhdistelemällä ja hihaa kaventamalla muokattu mekoksi)
Luomujersey: Juhlat ja Herttanen/PaaPii, raitajersey/Nosh Organics
Musta resori: Nosh Organics
Nuken mekon kaava löytyy täältä.

Paidan kaava: Ottobre 6/2012 Raide, 110 cm (lisätty eteen nepparihallkio)
Luomujersey: Juhlat/PaaPii
Musta resori: Nosh Organics
Housujen kaava: Ottobre 4/2015 Three Pieces, 110 cm
College: Jätti-Rätti

Loistavaa vuotta 2017!

Kommentit

  1. Neiti A oli kovin ihastunut mekostaan ja hänelle oli todella tärkeää, että Mimmi-nukke sai myös samanlaisen. Isoveli oli todella onnellinen omasta paidastaan ja tahtoi sen heti päälleen. Onkin ollut pienoista vaatekriisiä, kun koon puolesta (128/134) vaatteet saa ostaa isojen osastolta, mutta pienempien kuosit miellyttäisi 5-vuotiasta enemmän. Herra B lämpenee uutuuksille hitaammin. Tällä hetkellä hänen lemppari on bussi -huppari ja kummitädin ompelemat vaatteet ovat suosikkeja, koska niissä ei ole häiritseviä pesulappuja. Todella ihanat lahjat olit jälleen taidokkaasti tehnyt. Kiitos!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle