Kuusijuhla

Meidän perheessä joulun odotus alkoi reilusti marraskuun puolella, kun Merri täytti 6 vuotta. Sen kunniaksi vietimme kuusijuhlaa. 


Lastenkutsuilla oli vauhtia ja vilinää, kun tonttukavereiden kanssa harjoiteltiin tonttutaitoja, kuten nopeaa piiloutumista, lahjojen paketointia, joululauluja, hiippailua, kuusen koristelua ja tietysti herkuttelua. Päivänsankarille ompelin uuden tonttumekon kangaskätköistä löytyneestä joustofroteesta. Raidallisen tonttulakin taisin ommella viime vuodeksi.

Kaava: Ottobre 1/2015 Peplun 116/122 cm (vyötäröä nostettu 2,5 cm ylemmäs ja helma muutettu pidemmäksi puolikellohelmaksi)
Kangas: Metsolan joustofroteeta

Herkutteluhetken jälkeen pelailimme valmistamaani joulubingoa. Pelin ollessa jo loppusuoralla ovelle koputettiin. Helpotus oli suuri, kun ketään ei tultukaan vielä hakemaan, vaan ovella oli joulupukki! Joulupukilla oli säkissä mukanaan pieniä lahjoja juhlijoille - kuusiteemaisia tottakai.Punavalkoinen pilkkuteema jatkui koko joulun. Tässä vielä jouluaattoa pilkuissa sekä eskariopettajille viedyt pienet lomamatkalaukut, joiden sisälle pakattiin herkkuja.

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle