Bassokulkuja ja hyväntekeväisyyttä

Keskiviikkona 15.2.2017 vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Silloin järjestetään myös Facebookissa toimivan Saumanvara-ompeluryhmän huutokauppa, jossa kerätään rahaa Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi uniikeilla itsetehdyillä tuotteilla. Huutokaupan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Sylva Ry:lle.


Tässä on ehdottomasti oltava mukana.

Tänä vuonna ompelin huutokaupattavaksi sähköbassopaidan. Kummipoikani Nuutti on testaillut bassokulkuja omalla vastaavalla paidallaan. Hyvät ovat soundit! Toivottavasti tämä paita olisi iso ilo jollekin pikkubasistille.

Raglanhihaisen paidan koko on 104 cm (olka-helma 43 cm, kainalo-kainalo 30 cm, kainalo-hihansuu 31 cm). Valkoinen trikoo on Marimekon ja muut kankaat Noshin. Bassoapplikaation pohjaväri ja hihansuiden resorit ovat hyvin tumman ruskeat/grafiitin harmaat. Paita on ommeltu siististi ompelukoneella, saumurilla ja peitetikkikoneella. Kankaat on esipesty, joten paita ei kutistu pesussa. Applikaatio jatkuu hauskasti takakappaleelle.
Sylva
applikaatio

Huutokaupasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin uniikkia huudettavaa. Liitythän siis Facebookissa olevaan SYLVA HUUTOKAUPPA 15.2. -ryhmään ja tulet tekemään kanssamme yhdessä hyvää.

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa