Pinkkiä kouluun

Meillä jo jännitetään koulujen alkamista. Erityisen jännää se on tänä vuonna, kun Merrikin lähtee ekalle luokalle. Reput on hankittu, samoin penaalit ja kynät. Koululeikki on alkanut (lyhyen) kesätauon jälkeen.

Vaatekaappejakin on toki hieman täydennetty. Kesäkuun lopulla sain houkuteltua tytöt Majapuun avoimiin oviin Naantaliin. Kumpikin sai valita itselleen mieluisan kankaan. Kovin pinkkisellä tuulella oltiin silloin.

Merri ihastui paloista löytyneeseen Leena Rengon Batcat-kuosiin. Kotona se muuttui taskutunikaksi raitatehosteineen. Pitkät resorit ovat kätevät, sillä hihat eivät nouse takkia pukiessa. Mustavalkoiset leggingsit sopivat hyvin tunikaan.


 Tunikan kaava: muokattu raglanhihaisesta paitakaavasta Ruler (Ottobre 4/2013), 128 cm
Tunikan kangas: Batcat/Leena Renko, raitakankaat ja resori: Nosh
Leggingsien kaava: Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin Lento, 128 cm
Leggingsien kankaat: Kangaskapina

Nuppis löysi Majapuun kangapinoista palan PaaPiin Kainoa. Aivan ihastuttava kuosi! Siitä tehtiin toiveen mukaan pitkähihainen paita. Tulevalle ekaluokkalaiselle löytyi omista kangasvarastoista PaaPiin Reppunallea, joka myös päätyi paidaksi.


 Paitojen kaava: Ottobre 4/2013 Ruler, 128 cm ja 140 cm
Paitojen kankaat: PaaPiin Kaino ja Reppunalle
Leggingsien kaava: Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin Lento, 128 cm ja 140 cm
Leggingsien kankaat: Kangaskapina

Itse näin Kainon täydellisenä lippapipokankaana. Kuvio oli juuri siihen sopiva. Nämä pipot lähtivät kahden 2-vuotiaan neitosen kesäkavereiksi 💗💗Itse tein listan kaikista asioista, mitä lomalla pitäisi vielä ehtiä tehdä. Muutaman olen saanut jo vetää yli, mutta mieleen tulee koko ajan uusia.

Vielä on lomaa jäljellä!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Numerokortit seinälle