Joulumuistoja

Viime viikonloppuna siivottiin joulu pois. Muutamat joulumuistot löytyivät vielä tänne blogiinkin joulusta 2017.

Meillä vieraili perinteiseen tapaan joulukuussa Pikkuriikki-tonttu, jolle tytöt kirjoittivat jo hyvissä ajoin marraskuussa ensimmäisen kirjeen. Pikkuriikillä oli toive omasta tonttuovesta. Toki halusimme tämän toiveen toteuttaa ja valmistimme Pikkuriikille ikioman tonttuoven pahvista. Ohjeet tähän oveen löysimme Nukkekoti Väinölän sivulta.Pikkuriikin ansiosta joulukuun aamut olivat ihanan helppoja!Minun oma joulukalenterini oli jo kolmatta vuotta Niina Laitinen designsin villasukkakalenteri. Joka aamu Facebookin Taimitarhan neuleryhmässä julkaistiin pätkä ohjetta kirjoneulesukkaan. Pysyin aikataulussa muistaakseni 14. päivään asti. Sitten oli pakko luovuttaa ja neuloa sukat joulunpyhinä valmiiksi. Tämä on ihana idea. Jos vaan pysyisi tahdissa mukana, ajatuksena siis on, että sukat ovat aattona valmiit. Näiden sukkien silmukoissa on muistona mm. Suomi 100 -juhlat joulukuun 6. päivän kohdalla.


Jos idea on sinulle uusi ja innostuit, liity mukaan Taimitarhan neuleryhmään. Siellä neulotaan tällä hetkellä (20.1.-8.2.) ystävänpäiväsukkia.

Lähettämissämme joulukorteissa aiheena oli tänä vuonna himmeli.

Nuppis ja Merri toimivat myös Joulupukin apureina ennen joulua. Lahjapaketteihin käärittiin mm. karkkikoruja sekä lakua.


 


Joulusta jäi ihanat muistot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa