"Kun on oikein pieni, voi nukkua orvokinlehden alla"

  
Kun on oikein pieni,
voi lentää linnun untuvalla,
nukkua orvokinlehden alla,
kun on oikein pieni.
*
Kun on oikein pieni,
voi keinua heinässä heiluvassa,
levätä kukassa tuoksuvassa,
kun on oikein pieni.
*
Kun on oikein pieni,
voi istua lumihiutaleille,
liitää maailman tuulien teille,
kun on oikein pieni.

Hannele Huovi

Saanko esitellä Nuppu-Vadelman huoneen! Pidän tästä edelleen, vaikka remontista on kulunut yli kaksi vuotta. Verhokangas oli ollut hankittuna vieläkin pidempään. Suurin työ oli repiä vanhat tapetit irti sekä ylipuhua isäntä kaarevaan muotoon kukkakuvioiden taustalla. Tämä huone on käytännössä tehty isännän kanssa yötyönä (Nuppis oli remontin aikoihin alle 2-vuotias), mutta muistelisin, että meillä oli ihan hauskaa. Kuvioiden maalaamisessa avusti hyvä ystäväni Aila. Kaiken varalta ne maalattiin kuitenkin isännän ollessa yökalassa... Ja hauskaa oli sinäkin yönä!Vaari kunnosti upean vanhan jatkettavan sängyn, joka maalattiin alkuperäisellä värisävyllä. Tilkkupeitto ja laskosverho ovat ompelemiani. Nukensänky on tähän kuvaan lainattu leikkimökistä, joka onkin muuten projekti erikseen!
 

Lisäys 18.11.2011: Kuvioita kanssani maalaamassa ollut ystäväni Aila esittelee omassa blogissaan seinän omasta kodistaan. Kannattaa katsoa!


 

Kommentit

  1. Tämä on niin ihana! Oikein hyvän mielen huone. Ja minua hymyilyttää, kun mainitset, että "varmuuden vuoksi maalasitte kukkakuviot yöllä ystävän kanssa". Kuulostaa niin tutulta, kun vähän samaa projektien salatekemistä tälläkin suunnalla on nähtävissä ;)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kivaa. Erityisesti muistan sen tapetin irrotuksen kun levitettiin ne aineet seinään ja mentiin syömään ja aateltiin et sit ne tapetit vaan irtoo :) sit pitikin pyytää tuomaan vähän lisää sitä ainetta...tommonen joku maalaus ois ihana jossain päiväkodin seinälläkin, meillä on vaaleen harmaat seinät siellä! T: Aila

    VastaaPoista
  3. Juu, eivät ne tapetit tosiaan itsestään irronneetkaan... Eikös me mietitty vielä, että vedettäiskö tapetin ylä- vai alareunasta, kun kuviteltiin, että ihmeaineella ne tosiaan putoavat seinältä. Totuus kyllä valkeni hyvinkin nopeasti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa