Pitsiä uuteen punaiseen tupaan

Kesällä päätin selvitellä kaapissa jo jonkin aikaa lojuneen trikookudesotkukasan. Tänään tuo kudekasa sai uudessa muodossa uuden kodin. Se pääsi hyvän ystäväni uuden viehättävän hirsitalon lattialle.


Matto on virkattu luonnonvalkoisesta trikookuteesta Kauhavan Kangas-Aitta Oy:n Aura-maton ohjeella. Tämä matto on hieman pienempi kuin ohjeen matto. Se on halkaisijaltaan noin 110 cm.

Haluaisin tehdä myös oman kotimme eteiseen jonkinlaisen pitsimaton. Eteisen läpi kuljetaan monta kertaa päivässä, ja pelkäänkin, että tällainen matto olisi siinä liian liukas. Ottaisin mielelläni vastaan kokemuksia ja vinkkejä!

Kommentit

 1. Matto on aivan ihana ja se taisi kerran olla meidän rekvisiittanakin kuvauksessa? Meillä on tytön huoneessa samantyylinen matto ja kyllä se aika liukas on. Ja tuonne alle on hankala laittaa liukuestemattoa, kun se näkyisi rumasti pitsin läpi. Meidän matto on tosin tiivis ja sinne alle sopisikin liukueste... tule katsomaan millainen :)

  VastaaPoista
 2. Juu, sama matto, joka oli kuvausrekvisiittana :) Nyt se on jo uudessa kodissa. Pitääpä joskus tulla kurkkaamaan teidän mattoa. Mietin myös, että jos matto olisi isompi, olisi se painavampi eikä ehkä niin liukuva?

  VastaaPoista
 3. Laita sitä sukkien alle laitettavaa liukuestettä. Sitä mun luokan maton alla on.En tiedä kuinka se kestää pesua, mutta voihan sitä aina lisätä... Sitä saa tuubipullossa ja on vaikka mitä värejä.
  Merja H.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Merja! Tuota pitääkin kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Kiitos matosta Jenni! Nyt vasta pääsin ihailemaan sun uutta blogia! Kivaa! Sit ku saan netin toimimaan oon ihan addikti kävijä :) T:Aila

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa