Pinkkiä siellä, pinkkiä täällä, pinkkiä joka paikassa!

Olette juuri saapuneet prinsessasynttäreille. Tervetuloa!

Nuppu-Vadelman 5-vuotislastenkutsut olivat haltijatarsynttärit. Taikasauvojen kimallusta loihdittiin yhdessä kutsukortteihin, taikajuoman lisäksi herkkupöydästä löytyi erilaisia taikasauvoja ja jokainen vieras sai myös askarrella itselleen taikasauvan.


Pinkeissä prinsessatunnelmissa jatkettiin aikuistenkutsuillakin. Päivänsankarin toivomaa suklaakermakakkua koristi sokerikuorrutteella pursotettu pinkki prinsessakruunu. Pursotin kruunun leivinpaperin päälle ja käärin leivinpaperin pursotuksineen juomalasin ympärille kuivumaan. 

Merri-siskon 2-vuotissynttäreitä vietettiin kuukautta myöhemmin. Isosisko ilmoitti kauppareissulla tekevänsä pikkusiskon kakkuun koristeet ja lisäsi kärryhin marsipaanipaketit. Nämä marsipaaniruusut saivat aikaan paljon ihmetystä ja ihastusta. Ja kyllä - Nuppis (5 v.) teki ne alusta loppuun asti aivan itse! Taito on opittu päiväkodissa. Ei ihme, että tytöt viihtyvät loistavassa hoitopaikassaan!


Synttärikoristeiksi askartelimme yhdessä Nuppiksen kanssa pompomeja, jotka ripustimme kattoon roikkumaan. Siellä ne muuten roikkuvat vieläkin. Samalla idealla voisi tehdä talvikoristeeksi vaikkapa valkoisesta silkkipaperista lumipalloja tai upeita hääkoristeita. Ohjeet pompomin tekemiseen löytyvät esimerkiksi täältä.Synttäreitä meillä vietettiin jo loppusyksystä, mutta pinkki elämä se vaan jatkuu täällä. On se vaan ihanaa olla kahden pienen prinsessan äiti! (Ps. prinsessojen isikin on oppinut tykkäämään pinkistä!)

Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa