Hoitokoiran hemmotteluviikko

Kesäloman alkajaisiksi saimme kauan ja hartaasti odotetun vieraan: Funny-koira pääsi meille hoitoon. Nuppu-Vadelmalla on ollut kova koirakuume ja pahoin pelkään, ettei se tainnut ainakaan helpottaa. 

Parina ensimmäisenä iltana Funny vahti tavalliseen tapaansa sohvalla koiranunta nukkuen, että kaikki aikuisetkin menivät nukkumaan. Siitä eteenpäin se ei olekaan sitten välittänyt meistä aikuisista, vaan käynyt nukkumaan samaan aikaan Nuppiksen kanssa - Nuppiksen sänkyyn. 

Hienosti Nuppis ja Merri ovat Funnya hoitaneet. Tämä koira on niin kiltti ja seurallinen, että tytöt ovat voineet sitä keskenään ulkoiluttaakin. Kovasti Funnya toivotaan jo uudestaan hoitoon. Saa nähdä, saammeko, kun on oppinut nukkumaan sängyssä ja saamaan palkkion myös turkin harjaamisen jälkeen sekä olemaan huomion keskipisteenä ihan koko ajan...

Nuppiksen ykkösväri on tällä hetkellä turkoosi ja toivoi itselleen kesämekkoa Leena Rengon suunnittelemasta perhostrikoosta. Minulla on samasta kuosista harmaa tunika ja se on yksi lempivaatteistani. Myös vihreästä perhosesta olen ommellut kesämekon äidilleni. Aivan ihana kuosi! 

Majapuu Ottobre Ruler

Kaavan pohjana: Ottobre 4/2013 Ruler-raglanpaita lyhennetyin ja hieman kaarretuin hihoin, 140 cm
Luomutrikoo: Leena Renko/Majapuu

Kangasvarastoja penkoessani löysin palan PaaPiin Aita-jerseytä, josta olen aiemmin tehnyt äidilleni tunikan. Väkisin mahdutin paitakappaleet tilkuille. Tuleva 3.-luokkalainen on alkanut olla aika tarkka vaatteistaan. Tämä paita kelpasi! Lippapipo on meidän perheen suosikkipäähine jo kolmatta vuotta. 


PaaPii lippapipo
 Paidan kaava: Ottobre 6/2012 Raide-trikoopaita (suurennettu 134 cm, hihaa lyhennetty ja hihansuuta kaarrettu)
Kangas: PaaPIin Aita
Lippapipon kaava: oma
Automekko: täällä


Kiitos Funny seurasta!

Kommentit

  1. Suloisia kaikki ❤ ja aivan upeita vaatteita taaaas!

    VastaaPoista
  2. Kuvat Funnysta ja lapsista ovat niin ihania ja tunnetta täynnä <3 Funny on tainut nauttia vähintään yhtä paljon (ellei enemmän) kuin pienet isot hoitajat :) Ja ihania kesävaatteita!

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita kaikki ja suloinen pieni koira <3!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Eikä - lempileggareissa reikä! (sis. ohjeet rikkinäisen polven korjaamiseen)