The Lippapipo

Kaksi vuotta sitten Noshin vaatekutsuilla esiteltiin lippapipo. Pipo oli ollut niin suosittu, että se oli myyty loppuun. Idea jäi muhimaan, ja päätin kokeilla ommella Merrille ja Nuppikselle pipot itse. Sen jälkeen näitä suosikkipipoja on tullut ommeltua lukuisia! Lomani alkajaisiksi mieheni pyysi itselleen uutta pipoa (samasta kankaasta toki kuin vanhakin), ja samalla ompelin tytöillekin uudet pipot. 

Kaivelin hieman kansioita ja löysin näin paljon pipoja. Tässä ei suinkaan ole edes kaikki!

Nosh

Nosh

Nosh lippapipo

  Nosh lippapipo

Uusimmat pipot ovat tässä:

Kankaat: Nosh, PaaPii, Majapuu


Kaava näihin pipoihin syntyi pari vuotta sitten kokeilemalla. Sama kaava on käytössä edelleen. Nosh on julkaissut oman lippapiponsa kaavan, joka löytyy sen täältä. Itse en tosin ole Nosh-pipoa vielä kokeillut. Itse olen ommellut kesäpipoja ja välikausipipoja. Välikausipipot ovat kaksinkertaisia kääntöpipoja ja kesäpipot yksinkertaisia. Nämä pipot ovat olleet monen lapsen (ja aikuisen) lempparipipoja. Siksi taidan niitä jatkossakin ommella lisää ja lisää.

Siispä lippa kohti kesäaurinkoa!Kommentit

 1. nää on vaan niiiin hienoja :)

  VastaaPoista
 2. Onpas siinä monta hienoa lippapipoa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. En varsinaisesti tee myyntiin, mutta kaksi ylimääräistä pipoa löytyy. Toinen on pinkki autopipo (kuvissa se, jossa kapeat raidat lipassa) ja toinen Noshin turkoosista BMX-kankaasta tummalla lipalla. Autopipo on kokoa S (päänympärys n. 48-52 cm eli n. 2-4-vuotiaalle) ja pyöräpipo on kokoa XS (päänympärys 44-48 cm eli n. 1-2-vuotiaalle). Jos kiinnostuit, laita viestiä jenni.sahonen(a)gmail.com.

   Poista
  2. En varsinaisesti tee myyntiin, mutta kaksi ylimääräistä pipoa löytyy. Toinen on pinkki autopipo (kuvissa se, jossa kapeat raidat lipassa) ja toinen Noshin turkoosista BMX-kankaasta tummalla lipalla. Autopipo on kokoa S (päänympärys n. 48-52 cm eli n. 2-4-vuotiaalle) ja pyöräpipo on kokoa XS (päänympärys 44-48 cm eli n. 1-2-vuotiaalle). Jos kiinnostuit, laita viestiä jenni.sahonen(a)gmail.com.

   Poista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Eikä - lempileggareissa reikä! (sis. ohjeet rikkinäisen polven korjaamiseen)