Loistavaa uutta vuotta 2017

Kaikkien kiireiden keskellä minulla on tapana saada uusia päähänpistoja, joita yhtäkkiä huomaan toteuttavani. Sellaista se vaan on. En edes yritä luvata realistisempaa ajanhallintaa näin uuden vuoden alkaessa. Sen sijaan ojennan nyt virtuaalisesti loistavan lahjan vuodelle 2017!


Tällaiseen lahjapakettiin tarvitset pienen pahvilaatikon (mitä ohuempaa pahvia, sen helpompi työstää), kelmua, ohutta paperinarua, EriKeeper-liimaa, vettä, paristokäyttöiset led-valot, kopiopaperia ja organzanauhaa.

1. Päällystä pahvilaatikko kelmulla. Pyörittele paperinarua laatikon ympärille. Valmista liimasta ja vedestä seos (liimaa 2/3 ja vettä 1/3). Pyörittele paperinarulla vuorattua pahvilaatikkoa liimassa ja nosta esimerkiksi leivinpaperin päälle kuivumaan.


2. Anna liiman kuivua (itse annoin kuivua pari vuorokautta). Leikkaa laatikon alaosaan reikä. Revi laatikko ja kelmu reiän kautta pois, tyyli on vapaa,3. Päällystä ledvalojen kotelo kopiopaperilla. Työnnä valot ja patterikotelo paperinarulaatikon sisälle. On/off-nappula kannattaa jättää pohjassa olevan reiän kohdalle. 


4. Tee organzanauhasta rusetti lahjapaketin päälle.Onnea vuodelle 2017!

Kommentit

 1. Ai olit nämäkin itse tehnyt. Hienoja! Oot kyllä aikamoinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ohjeesta! Olenkin näitä pinterestissä ihastellut ja miettinyt miten tällaisia tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin on kauan pitänyt kokeilla jotain vastaavaa. Nytkin oli tosi lähellä, että paperinaru jäi kauppaan, mutta joku päähänpistos voitti taas järjen... kun siis moni muukin jouluprojekti oli tässä vaiheessa vielä kesken. Näitä oli kyllä kiva tehdä!

   Poista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Virtaa