Kurkistus Nuppiksen ja Merrin joulupuuhiin

Nuppis ja Merri tykkäävät myös näpertelystä. Heidän "firmayrityksensä" valmistaa Fimo-massasta mm. karkkikoruja. He ovat jakaneet keskenään erilaiset pomohommat. Minulla on kunnia olla yrityksen liimavastaava. Jouluksi tytöt tekivät ison kasan joulukoruja, joita he myivät koulunsa vanhempainyhdistyksen järjestämissä myyjäisissä.



Joulukorteissamme kimalteli tänä vuonna lumihiutaleet. Molemmat tytöt suunnittelivat hiutaleen, jonka he kaiversivat lyijykynällä styroxiin (leikattiin palat jauhelihan myyntipakkauksesta). Styroxiin levitettiin sinistä väriä (käytettiin akryyli- ja sormiväriä) siveltimellä ja kuvio leimattiin korttipohjalle. Lopuksi vielä liimattiin kortteihin kimalletarroja.



Kummeille ja isovanhemmille Merri valmisti neulahuovuttamalla kuusitaulut, jotka kehystettiin kultaisin kehyksin. Taulut on tehty säkkikankaalle.



Nuppis on koulussa virkannut syksyllä isoäidinneliöitä. Niitä syntyi joulupaketteihinkin iso pino lasin-/mukinalusiksi. Kuvassa olevat joulumukit ovat aarteita vuosien takaa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Eikä - lempileggareissa reikä! (sis. ohjeet rikkinäisen polven korjaamiseen)