Roosaa

Lauantaina 19.10.2019 järjestetään Roosa nauha -huutokauppa, jossa voi huutaa itselleen ihania käsitöitä, ja kaikki tuotto menee suoraan Roosa nauha -keräykseen. Huutokaupan järjestää Facebookissa toimiva ompeluryhmä Alavara.

Osallistun huutokauppaan neljällä kohteella.

1. Kehyskukkaro ja avaimenperä. Minulla ainakin on kaikenlaisia kortteja niin paljon, että ne eivät mahdu olemaan lompakossa. Säilytän niitä laukussani erillisessä pussukassa. Tämä voisi olla se pussukka. Tytöilläni on koulurepuissaan vastaavat pussukat, joissa he säilyttävät avaimiaan. Sen lisäksi pussukka on tietysti oiva kukkaro ja vaikka mitä muuta! Päällinen on hennon vaaleanpunaista Vimman lettijerseytä, joka on tuettu paksuhkolla tukikankaalla. Vuori on mustaa puuvillakangasta. Avaimenperän sydän on täytetty vanulla pehmeäksi.
2. Nukenvaatesetti. Tässäpä vaikka joululahjaidea! Vaatteet sopivat n. 32-senttiselle nukelle (kuvassa My Little Baby Born). Setti sisältää bodyn vaaleanpunaisesta Vimman lettijerseystä, puolipotkuhousut raitaresorivyötäröllä Noshin jerseystä, t-paidan Myyry-applikaatiolla (PaaPii) Noshin raitajerseystä sekä pipon Vimman jerseystä.
3. Haalari ja rusettipipo nukelle. Myös nämä sopivat 32-senttiselle nukelle (esim. My Little Baby Born). Pipoa koristaa muhkea rusetti. Kangas on Vimman vaaleanvihreää lettijerseytä.


4. Dancing Deer -paita. 116-senttisen paidan vasemmassa hihassa tanssahtelee myös applikoitu peura. Dancing Deer -kangas on Majapuulta, hihojen raitakangas on PaaPiin. Hihansuissa ja pääntiellä on mustat resorikanttaukset.Kommentit

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Kiitos